Bell-lloc d’Urgell inicia les obres d’arranjament del camí lateral de l’A2 i de reparacions del pavelló poliesportiu

IMG_3362

Aquests dies s’estan duent a terme dos actuacions per part de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell amb l’objectiu de millorar la seguretat i l’accés a diferents serveis.

La primera d’elles és l’arranjament del camí lateral de l’A2 entre la carretera de Bellvís i el camí d’Alcoletge. Aquest camí molt utilitzat per accedir a la bàscula municipal i al polígon industrial Vinyes del mig havia sofert un important deteriorament en els darrers anys. L’actuació que s’està duent a terme consisteix en tapar els sots produïts al llarg dels anys i fer nous tres trams mitjançant l’aplicació de diverses capes de reg asfàltic, ja que el seu estat així ho aconsellava. A més a més s’ha decidit  aplicar el mateix tractament a un camí d’uns 120 metres que uneix el polígon industrial amb el lateral de l’A2 i que fins ara era de terra. Es preveu que les obres finalitzin el dilluns 8 d’octubre.

IMG_3372

Per altra banda també han començat les obres de reparació del pavelló poliesportiu ubicat al complex escolar esportiu Ignasi Miquel. Aquestes obres consisteixen en la consolidació dels fonaments de la façana i en la reparació de les esquerdes aparegudes al llarg dels anys. Aquestes esquerdes van sorgir degut a diferencies en l’assentament de l’edifici. Inicialment s’han injectat resines expansives als fonaments que un cop solidificades han de permetre guanyar en estabilitat i seguretat a la zona d’entrada. En una segona fase es repararan les esquerdes i es substituirà el terra. Es preveu la finalització de les obres  en tres mesos.

En els propers dies s’iniciarà la construcció de dos passos de vianants a l’antiga N-II que permetran guanyar en seguretat als vianants.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.