Bell-lloc d’Urgell renovarà i ampliarà l’enllumenat públic i les voreres a la zona de les escoles

L’ajuntament de Bell-lloc d’Urgell renovarà i ampliarà l’enllumenat públic als carrers de les Escoles, de Lleida i de la Via Fèrrea. Es tracta de vies on la il·luminació és escassa i obsoleta, però que són altament freqüentades pels veïns perquè s’hi ubiquen instal·lacions de servei públic com centres educatius, les piscines o el camp de futbol municipals. Per aquesta raó, el consistori instal·larà 44 punts de llum nous de tecnologia LED i aprofitarà també per millorar-hi les voreres.

L’actuació de l’enllumenat, adjudicada a l’empresa Muntatges Lleida S.A, tindrà un pressupost total de 118.493,90 euros i està finançada entre la Diputació de Lleida (25%), els ajuts FEDER (50%) i els fons propis de l’Ajuntament. D’aquesta manera, el 25% dels punts de llum ja seran de tecnologia LED, i el consistori treballa perquè ho siguin tots en els pròxims anys. Això li permetrà reduir les emissions de CO2 i un 30% la factura de la llum.

L’adjudicació i posterior execució de l’obra farà realitat el projecte iniciat l’any 2006 de millora de la xarxa d’enllumenat a Bell-lloc d’Urgell.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.