Bellvís finalitza les obres de millora d’accés al municipi des de la carretera de Bell-lloc

Punt final a les obres de millora de la carretera de Bell-lloc d’Urgell en el tram que dóna accés al poble de Bellvís. Aquesta actuació facilitarà la circulació i la seguretat dels vehicles en aquest punt d’entrada al municipi, on s’hi formava un embut a causa de l’elevat volum de trànsit que hi circula.

L’obra ha anat a càrrec de la Diputació de Lleida amb la col·laboració dels propietaris de les finques adjacents, i segons explica l’alcalde de Bellvís, Joan Talarn, ara només resta pintar la senyalització horitzontal per solucionar un problema d’accés històric al municipi.

En aquest sentit, el consistori bellvissenc també ha anunciat que segueix treballant perquè la carretera de Térmens deixi de ser de titularitat municipal i passi a ser-ho del Govern, amb la voluntat que es porti a terme una actuació eficaç i regular que millori el seu ferm després que la Diputació de Lleida destinés 120.000 euros l’any passat a l’arranjament d’aquest camí asfaltat.

Cal recordar que els consistoris de Bellvís i Térmens ja van sol·licitar aquest canvi a l’anterior conseller de Territori, Josep Rull, l’any 2017.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.