Bellvís inicia les obres de millora de la xarxa de distribució d’aigua potable del nucli antic

L’Ajuntament de Bellvís ha iniciat les obres de millora de la xarxa de distribució d’aigua potable del nucli antic del municipi. Aquesta zona disposa actualment d’una xarxa constituïda en la majoria de casos de canonades de fibrociment, la qual cosa sol provocar fuites o avaries.

Així, doncs, per tal de millorar el sistema de distribució d’aigua s’ha iniciat la substitució d’un tram de canonada de fibrociment que discorre pels carrers Major i Forn per canonades de polietilè. També s’aprofita per instal·lar arquetes de mesura d’aigua potable en les diferents escomeses domiciliàries i renovar les voreres actuals que estan en mal estat.

Aquesta obra, que s’ha iniciat aquest mes i que ha de durar un mes aproximadament, ha estat adjudicada a l’empresa FCC Aqualia per 82.134 €. Aquesta obra està finançada amb el suport de la Diputació de Lleida a través del Pla per al finançament d’inversions en matèria de salut per a les anualitat 2020 – 2021 – 2022.

Durant els dies de realització de les obres, els carrers afectats tenen limitacions de mobilitat, tant rodada com de vianants, per la qual cosa l’Ajuntament de Bellvís demana la màxima precaució i disculpes per les molèsties que s’hi puguin ocasionar.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.