Big Ben reobrirà a finals de 2024

La discoteca de Golmés obrirà unes 15 sessions a l’any i el complex es posarà en marxa per fases, començant pel restaurant

El juliol de 2015 la discoteca Big Ben de Golmés tancava les portes després de 39 anys sent una referència de l’oci nocturn. Aquest matí l’empresa Búnker ha anunciat la compra i la reobertura del complex per l’any que ve. La discoteca obrirà unes 15 sessions al llarg de l’any, una vegada cada mes i algunes dates puntuals.

El complex, que tindrà un aforament d’unes 5.000 persones, es tornarà a posar en marxa per fases. Durant el primer semestre de l’any vinent s’obrirà la cafeteria i el restaurant, al mes de maig s’inauguraran les carpes exteriors, on aquest matí ja s’hi han fet les primeres feines de neteja de vegetació, i preveuen obrir la discoteca a finals de l’any vinent.

Des del seu tancament l’any 2015, l’edifici ha estat permanentment vigilat, fet que ha permès una mínima conservació que ara avala la reobertura. Big Ben va marcar a diverses generacions de les comarques de Ponent i d’arreu de Catalunya, ara esperen recuperar l’esperit que durant tants anys la va situar com un referent de l’oci nocturn.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.