BO de Shalom obre una nova botiga a Mollerussa

El nou establiment, de 160 m2, estarà ubicat a la plaça Manuel Bertrand

BO de Shalom, la unitat de restauració i comercialització de productes artesans i de proximitat de la Fundació Privada Ilersis, obrirà una nova botiga a Mollerussa.

El nou establiment, de 160 m2, estarà ubicat a la plaça Manuel Bertrand, 19, de la capital del Pla d’Urgell i estarà dedicat a la venda de productes alimentaris de proximitat i cistelles de Nadal. També oferirà un servei de restauració amb una àmplia oferta gastronòmica.

L’actual gerent d’Ilersis, Isaac Casanovas, ha explicat que la inauguració de l’establiment està prevista per a l’octubre i donarà feina a 5 o 6 persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o risc d’exclusió social.

Aliança amb Acudam 

Així mateix, Casanovas ha detallat que la nova botiga veurà la llum gràcies a l’aliança que la Fundació Privada Ilersis ha dut a terme amb Acudam, una entitat de Mollerussa sense ànim de lucre, que també es dedica a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i especials dificultats.

El gerent d’Ilersis ha agraït a Acudam la seva col·laboració i s’ha mostrat il·lusionat, ja que “aquest nou establiment ajudarà a la integració i a la inserció laboral de les persones amb discapacitat del territori”.

Actualment, amb més d’una dècada d’existència, BO de Shalom dona feina a una vintena de persones repartides entre els serveis de càtering i restauració que ofereix a la botiga de la Gremial de Lleida, situada a la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 5, i al restaurant Davall del Palau de Congressos La Llotja de Lleida.

Cal recordar que Bo de Shalom és una de les múltiples activitats productives de la  Fundació Privada Ilersis, entre les quals hi ha la neteja, el manteniment de mobiliari urbà, la recollida d’olis usats, la fabricació de productes de fusta i joguines, entre altres.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.