Bones expectatives a la sisena edició del Mercat de Segona Mà de Mollerussa

Les cues per bescanviar els euros per la moneda local de Mollerussa han estat presents des de l’obertura de la sisena edició del mercat de segona mà. Els molleuros són els únics diners vàlids per a totes les transaccions que es realitzin en aquest marc, amb l’afegit que tot el que guanyin els paradistes i els bitllets que els sobrin als clients els poden gastar a les botigues de Mollerussa Comercial. És tracta, doncs, d’una eina per fomentar l’economia i el comerç local en un moment molt proper a la campanya de Nadal on les expectatives són bones i es poden incrementar les vendes entre un 5 i un 10 per cent.

El mercat ha registrat una forta afluència de visitants ja des de les 11 del matí, moment de l’obertura. Roba i complements de moda, a més de joguines o llibres, han estat alguns dels objectes que s’han posat a la venda aquest diumenge.

Coincidint amb la celebració del mercat s’ha dut a terme al pavelló verd de la fira una celebració en solidaritat de la Noa on, amb desfilades com aquesta, s’han recaptat diners per donar una millor qualitat de vida a aquesta nena de 5 anys que pateix una paràlisi cerebral.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.