Bones expectatives entre llibreters i floristes per aquest Sant Jordi, tot i caure la festivitat en dissabte

La filla del capità groc, de Víctor Amela; L’Aniversari, d’Imma Montsó; o Li deien pare, del lleidatà Carles Porta; destaquen com a possibles títols més venuts en aquest Sant Jordi a Mollerussa. Els llibreters creuen que el fet que la Diada caigui enguany en dissabte no té perquè restar públic. Les vendes d’aquest dia suposen entre un 3 i 5 per cent del seu volum anual; una xifra insuficient per apaigavar la crisi que pateix el sector.

Mentre, en el cas de les roses, es preveuen mantenir les vendes d’altres anys. N’hi ha molta varietat, des de la flor més bàsica per 5 euros fins a creacions diverses que oscil·len entre els 20 o 30. Entre les novetats, una rosa natural encerada amb la bandera catalana.

Per escalfar motors, el Saló del Llibre Infantil i Juvenil acull, durant 12 hores seguides, la 5a Marató de Lectura, on s’espera que hi participin més de 300 persones. Aquest vespre, a partir de les 9, es celebrarà la Revetlla de Sant Jordi a la Biblioteca, amb un acte que girarà al voltant de William Shakespeare en l’any que es commemora el 400 aniversari de la seva mort.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.