Botigues de Mollerussa encaren amb incertesa i també cert optimisme la campanya de Nadal

Diferents botigues de Mollerussa afronten la campanya de Nadal amb molta incertesa, però també amb esperança després de registrar un lleuger increment de les vendes en els darrers dies. Això els fa confiar també en el fet que la ciutadania optarà per donar suport al comerç local i no farà les seves compres fora del municipi o en grans plataformes de venda en línia. De fet, alguns botiguers consideren que si es mantenen les restriccions de mobilitat durant el cap de setmana podria ser un punt a favor perquè el negoci sigui millor.

Un aspecte en el qual coincideixen els comerciants és en qualificar la campanya d’estranya o diferent. En aquest sentit, les responsables d’algunes botigues de roba expliquen que enguany perceben un menor interès pels productes que venien habitualment per aquesta època com per exemple vestits de festa, i un major per roba d’àmbit esportiu com xandalls.

Paral·lelament, aquesta setmana s’ha endegat la campanya “Duros a quatre pessetes” de l’associació Mollerussa Comercial per fomentar les compres en més d’un centenar de comerços de la ciutat.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.