Botó d’emergència per als comerços de Mollerussa

Els comerços de Mollerussa disposaran d’una aplicació mòbil que els permetrà enviar un senyal de socors a la Policia Local prement tan sols un botó. Així ho ha anunciat l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona en el decurs de la xerrada ‘Mollerussa, avui’ que ofereix anualment a la ciutadania. El batlle ha dit que el programa, anomenat DRAG Alert, es posarà en funcionament pròximament i entre daltres funcionalitats, també facilitarà la identificació dels vehicles mal estacionats a l’espai públic. En aquest sentit, el primer edil ha recordat que el municipi compta amb 84 càmeres de seguretat i que se’n vol instal·lar una més al carrer 11 de Setembre.

D’altra banda, Solsona també ha anunciat que l’Ajuntament treballa per ampliar el sòl industrial a la ciutat amb el desig de facilitar-hi la implantació de noves empreses. En concret, preveu desenvolupar el polígon ubicat en el llindar amb Ronda de Ponent i també el que es troba en paral·lel al Vial Nord.

Així mateix, amb l’inici del curs escolar a les instal·lacions del nou institut de Mollerussa, l’alcalde preveu reconvertir l’edifici de Cal Duch en un centre de creació artística i cultural dirigit als joves. Durant la xerrada i en resposta a les preguntes del públic assistent, Solsona també ha afegit que es segueix buscant una solució a la neteja del centre de la ciutat i que en aquest mateix espai, es planteja la implantació del sistema de recollida selectiva porta a porta.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.