Bredda llença Noves memòries, primer avançament del disc ‘Resiliència’

El grup de Ponent estrena l’any amb aquesta cançó acompanyada d’un videoclip dirigit per Pep Marco i posa en marxa el compte enrere del seu primer disc d’estudi

El grup Bredda ha tret a la llum Noves Memòries, un senzill que suposa el primer avançament del disc ‘Resiliència i que relata com un llibre obert la infantesa, els records d’estiu als pobles que els han vist créixer, la innocència dels més joves i la nostàlgia que més d’un cop ens ha envoltat amb el pas dels anys. L’obra arriba acompanyada d’un videoclip dirigit per Pep Marco i coproduït per la mateixa banda, on s’ha fet una aposta pel talent jove local i l’autogestió.

Bredda presentarà la primavera d’aquest 2022 el seu primer disc d’estudi, Resiliència. La banda reconeix aquest treball com una crida a l’enyor, un alè d’esperança i un brot que creix d’entre les cendres d’una etapa tèrbola per la cultura. Emocions, relats i un recull de les sensacions experimentades durant tot aquest temps convertiran el missatge en l’abraçada més sincera per a totes aquelles persones que ben segur se sentiran identificades.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.