Bronze per Xavi Badia dels Xafatolls al Campionat de Catalunya Absolut

El club mollerussenc suma 10 metalls al Català Màster

L’atleta dels Xafatolls, Xavi Badia, s’ha adjudicat la medalla de bronze aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya Absolut que s’ha disputat a Igualada. Badia va aconseguir la 3a posició en la prova de 5.000 m.ll. amb una marca de 14:29.96.

Així mateix, la seva companya de club Paula Niubó (sub18) va participar també en el torneig competint en la prova de salt d’alçada. Niubó va obtenir un registre d’1’53m i va finalitzar en la 8a posició del Campionat absolut.

Ambdós atletes preparen ara els seus següents reptes. Badia disputarà el Campionat de Catalunya de ruta a Olesa i Niubó el Català sub18, on lluitarà per obtenir un bitllet per disputar el Campionat d’Espanya sub18.

10 metalls per l’A.A.Xafatolls de Mollerussa al Català Màster

Un total de deu atletes federats dels Xafatolls van participar també aquest cap de setmana en el Català Màster a l’Estadi Joan Serrahima (Barcelona). El conjunt d’atletes compagina setmanalment el seu treball amb entrenaments per tal d’aconseguir registres per a classificar-se pels campionats autonòmics i estatals. En aquest cas, van participar-hi 5 dones i 5 homes en diferents proves obtenint els següents registres: l’atleta Meritxell Bonet (F45) va aconseguir la medalla de plata en la prova de 3000m.ll. amb un registre de 11’36” i doblet de plata per Josep Gardeñes (M45) en les proves de 800m.ll. amb 2’09” i 1.500m.ll. amb 4’23”.

També van aconseguir el doblet de plata l’atleta Sara Badia (F45) en les proves de 100m.ll. amb 14″37 i 200m.ll. amb 31″27. L’atleta Bea Miret (F45) va aconseguir la plata en salt d’alçada amb 1’37m i el bronze en els 200m.ll. amb 32″07. Ramon Pérez es va endur la plata als 200m.ll. amb 26″14 i la veterana Maria Filomena (F60) es va endur l’or en els 400m.ll. amb 1’49” i la plata als 100m.ll. amb 20″22. Finalment 4 atletes van participar en la prova de 5000m.ll. aconseguint bons registres: Laura Rosell i Juan Luís Pérez (M45), Jaume Fonanet i Josep Llevadot (M50).

Or i plata pel CA Terres de Ponent en categoria sub14 al Català de Trail

El passat 30 de maig es va disputar el Campionat de Catalunya de Trail Sub20, Sub18 i per primera vegada de Promoció a Moja (Olèrdola) amb la participació de cinc atletes de l’escola d’atletisme dels Xafatolls, que competeixen amb el C.A.Terres de Ponent. Destacar que l’atleta Nil Solé (sub14) es va endur la medalla d’or en una final ben disputada amb el seu company Pere Mas, que finalment va aconseguir la plata en un circuit molt exigent. En categoria sub14F, Karla Díaz va aconseguir una magnífica 6a posició; Dafne Díaz (sub16) va finailtzar en 7a posició i Ammar (sub20) en 8a posició.

Informa: Redacció