Buch assegura que el projecte de la nova Àrea Bàsica Policial Pla d’Urgell-Garrigues es farà enguany

El conseller d’Interior Miquel Buch ha aprofitat la celebració del Dia de la Comarca al Pla d’Urgell per confirmar que el Govern engegarà aquest any la realització del projecte de la nova Àrea Bàsica Policial Pla d’Urgell-Garrigues, que s’ubicarà a la vora del Parc de Bombers de Mollerussa. El conseller ha explicat que la redacció del projecte ja s’inclou en els pressupostos de la Generalitat i l’ha definit com una eina necessària per al territori.

Així mateix, en el dia que s’ha commemorat el 30è aniversari de la creació del Pla d’Urgell, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha posat l’accent en un intangible com és el “factor humà” i el caràcter de la gent de la comarca, perquè aquesta “esdevingui motor a les terres de Lleida”.

La jornada també ha servit per inaugurar l’escultura de l’artista ivarsenc, Erik Schmitz, que ha volgut homenatjar la història de la comarca amb una escultura formada per 30 lloses de pedra on reposa una recreació feta amb bronze dels 16 municipis que formen el Pla d’Urgell, així com també de l’aigua que li dóna vida.


Informen: Alba Cases i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.