CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” donen suport econòmic a l’ACUDAM

IMG_0707

CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” han signat un conveni de col·laboració amb ACUDAM per donar suport a la seva tasca amb persones amb discapacitat intel·lectual. L’acord s’ha formalitzat per part del Sr. Josep Galve, director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida, i la Sra. Angelina Roure, presidenta de l’ACUDAM.

Els darrers anys estan sent especialment complexes econòmicament pel sector social. Mitjançant aquest conveni l’ACUDAM rebrà suport econòmic per part de l’Obra Social “La Caixa”, que d’aquesta manera ajudarà a l’entitat social a continuar prestant serveis amb la màxima qualitat i professionalitat. També permetrà donar continuïtat als darrers projectes endegats per l’associació. En aquest sentit, ACUDAM “agraeix a l’Obra Social “La Caixa” l’ajut” i reconeix que “obtenir suports de tipus econòmic costa molt d’aconseguir avui en dia”.

ACUDAM és una entitat sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública que es va crear l’any 1975 per iniciativa de mares, pares i famílies de persones amb discapacitat intel•lectual. La seva missió és proporcionar els serveis i els suports necessaris perquè cadascuna de les persones amb capacitats diferents pugui desenvolupar una vida de qualitat i el més autònoms possible. És també part de la seva missió donar suport a totes les famílies de les persones ateses.


Informa: Redacció / Fotografia: ACUDAM

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.