Cal Sinén estrena el seu nou espai museístic amb la satisfacció de la família propietària de la masia

Imatge pla sencer de la propietària de Cal Sinen, Carme Greoles amb el seu home i el seu fill, vinguts de Suïsa a l'exterior de la masia convertida en centre d'interpretació de l'Estany d'Ivars-Vila-sana. El 6 d'abril de 2019 (Horitzontal)

La propietària de Cal Sinen, Carme Greoles amb el seu home i el seu fill, vinguts de Suïsa a l’exterior de la masia convertida en centre d’interpretació de l’Estany d’Ivars-Vila-sana.

  • Una cinquantena de familiars de la propietària de la masia on hi ha el centre d’interpretació participen en la l’estrena de la museïtzació
L’estany d’Ivars i Vila-sana (Pla d’Urgell) ha obert aquest dissabte la celebració dels 10 anys del seu reompliment. Ho ha fet en un acte a Cal Sinen, masia convertida en el Centre d’Interpretació de l’Estany, en què s’hi han reunit familiars de Carme Greoles, propietària de l’espai. En aquest centre s’ha estrenat la museïtzació amb vinils explicatius de la biodiversitat i la història de l’antic estany fins al d’avui en dia, tal com ha explicat la tècnica de turisme, Eva Reñé. La propietària, Carme Greoles, s’ha mostrat satisfeta de com ha quedat l’espai i ha confessat que ha vist complert un “anhel” de la seva vida.
Imatge pla mig d'una dona observant part dels vinils que formen la nova museïtzació de Cal Sinén, centre d'interpretació de l'Estany. El 6 d'abril de 2019. (Horitzontal)

Imatge pla mig d’una dona observant part dels vinils que formen la nova museïtzació de Cal Sinén, centre d’interpretació de l’Estany.

Imatge pla general de visitants a la nova museïtzació que ha estrenat Cal Sinén. El 6 d'abril de 2019. (Horitzontal)

Imatge pla general de visitants a la nova museïtzació que ha estrenat Cal Sinén. El 6 d’abril de 2019. (Horitzontal)

En l’acte que obre la celebració dels 10 anys de l’Estany d’Ivars i Vila- sana s’hi han reunit una cinquantena de familiars vinguts del País Basc, Valladolid i també Suïssa, on viu la propietària.

Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.