Caminada poètica fins al Pont de la Lletra

Aquest diumenge 16 d’abril es farà una caminada organitzada per la Plataforma Canal Viu i les entitats locals de La Banqueta del Palau i de La Banqueta de Bellvís i els Arcs

Aquest diumenge 16 d’abril, la Plataforma Canal Viu i les entitats locals de La Banqueta del Palau i de La Banqueta de Bellvís i els Arcs organitzen una Caminada Comarcal a la 3a séquia del Canal d’Urgell, al lloc conegut com a Pont de la Lletra, punt on convergeixen els termes municipals del Palau d’Anglesola i Bellvís.

Es tracta d’un espai recuperat amb el voluntariat de les entitats ambientalistes que defensen les banquetes arbrades. La biodiversitat d’aquest paratge ha augmentat després dels greus incendis intencionats dels darrers anys en aquest tram de la 3a séquia del Canal d’Urgell.

A les 9 del matí sortiran tres marxes, una del Palau d’Anglesola , la segona des de Bellvís i la tercera des del Poal, fins a arribar al Pont de la Lletra. A les 10 del matí, començarem un seguit d’activitats: alliberament d’un aligot, instal·lació de caixes niu d’ocells i de muricecs, parades informatives i una lectura de poemes relacionades amb la natura per part dels seus autors.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.