Campanya de micromecenatge per crear al Poal un obrador compartit de cosmètica ecològica

Les artesanes de cosmètica ecològica que volen adequar un obrador propi als estàndards sanitaris han de fer front a elevats costos, que solen fer el projecte inviable. Per això, la cooperativa Avantva Coop ha impulsat al Poal un obrador cosmètic compartit per repartir les despeses i fomentar l’autoocupació entre 20 dones artesanes. Factors, que segons els seus impulsors, fan que el projecte sigui pioner a Catalunya i disposi també d’un vessant social.

De fet, l’obrador es preveu ubicar als magatzems de Cal Graells, recuperant així l’activitat en aquesta masia del segle XVIII declarada Bé Cultural d’Interès Local. Per obtenir part del finançament de l’obra, s’ha iniciat una campanya de micromecenatge que ja ha recaptat uns 18.000 euros, la qual ha rebut un repunt d’aportacions en els darrers dies coincidint amb la seva repercussió en diferents mitjans de comunicació.

Afegir que les obres d’adequació de l’espai es faran sota criteris de sostenibilitat i amb materials de bioconstrucció. La previsió és que l’espai pugui ser una realitat a finals de primavera.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.