Campanya de sensibilització per seguir amb l’erradicació de conductes incíviques a Mollerussa

El consistori ja ha denunciat 21 persones per ús indegut dels contenidors d’escombraries i difondrà un vídeo amb imatges dels fets per conscienciar a la població

L’Ajuntament de Mollerussa ha impulsat la campanya de sensibilització Fem el clic, fem-ho per seguir amb l’erradicació de conductes incíviques a la ciutat. El primer objectiu de la iniciativa promoguda pel Consell Social és evitar l’ús indegut dels contenidors d’escombraries. Per això, es repartiran més de mig miler de pamflets i adhesius informatius.

En paral·lel, el consistori seguirà aplicant sancions mitjançant les dues càmeres de seguretat que es van ubicar per vigilar les illes de contenidors i a través de les quals ja s’han denunciat 21 persones des de la tardor passada per l’abocament indegut de brossa o objectes voluminosos. Ara, el consistori vol difondre un vídeo amb imatges d’aquests fets per conscienciar a la població.

A banda de l’abocament d’escombraries, la campanya Fem el clic, fem-ho bé sensibilitzarà pròximament també sobre la recollida d’excrements de gossos i el joc en places i carrers. Així mateix, el consistori preveu incorporar enguany càmeres de seguretat al carrer Onze de setembre per reduir-hi l’incivisme.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Marc Alvarez Mestre

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.