Cançons C@ntades d’I-nuits a la terrassa de la biblioteca de Mollerussa

Segona proposta del cicle encetat al juliol

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila ha acollit aquest dijous les Cançons C@ntades del grup del Pla d’Urgell I-nuits en la segona proposta del cicle que va encetar el grup Uënsdei al juliol. Els components de la formació s’han alternat per explicar des de l’escenari de la terrassa exterior de l’equipament l’origen de les cançons del disc Em rebel·lo presentant-les així a l’auditori.

La programació per a adults de la biblioteca seguirà el pròxim 6 d’octubre a les 8 del vespre amb la presentació del llibre L’antiga església de Sant Jaume de Mollerussa, un estudi sobre la seva documentació, estil i devoció, amb autoria de l’escriptor local, Francesc Rebolledo.

Emocions per al públic infantil amb L’Hora del Conte i els laboratoris familiars de lectura

D’altra banda, despertar les emocions serà l’objectiu de la programació pensada per al públic infantil per al mes d’octubre. Tornarà L’Hora del Conte el dimecres dia 5 a les 6 de la tarda de la mà de Glòria Arrufat i L’Erugueta goluda, el mateix volum que protagonitzarà l’exposició Anatomia d’un àlbum il·lustrat.  També els laboratoris de lectura familiar dels divendres 7 i 25 d’octubre a les 6 de la tarda elaboraran Elixirs emocionals per als seus participants, els quals s’hauran d’inscriure per participar, ja que les places són limitades.

Un altre dels experiments emocionals que els responsables de la biblioteca repeteixen enguany després de la bona acollida de l’any passat és el Club de Lectura infantil pensat per a participants d’entre 7 i 11 anys. El primer llibre a descobrir serà  La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap, de Werner Holzwarth i Wolf Erlbruch. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.