Càpsula del temps a Vilanova de Bellpuig per obrir-la l’any 2030

IMG_6735

Els alumnes de Cicle Superior de l’Escola Marinada de Vilanova de Bellpuig van confeccionar el passat dimecres dia 5 de febrer una càpsula del temps. En concret, van dipositar diferents objectes i documents actuals en un bidó hermètic que es va emparedar a les dependències de l’Ajuntament del municipi. La voluntat és que els mateixos alumnes l’obrin el dia 5 de febrer de l’any 2030.

Des de l’escola s’explica que la creació d’aquesta càpsula del temps ha servit perquè els alumnes reflexionin sobre l’evolució que poden experimentar durant aquests deu anys els elements i objectes que hi han dipositat a dins. En aquest sentit, els escolars van omplir el bidó de diaris amb data del 05/02/2020, xandalls, joguines, mòbils, medicines, piles, medalles, un llaç groc, entre altres. A més, van dipositar-hi documents informatius relacionats amb les espècies en perill d’extinció i amb els edificis i botigues que hi ha actualment a Vilanova de Bellpuig. També van deixar-hi una carta que ells mateixos han escrit per llegir en un futur.

Per últim, l’alcaldessa i el regidor d’ensenyament també hi van dipositar les inversions i millores que s’haurien de fer al municipi.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.