Carles Esquerda serà el nou gerent del Consell Comarcal del Pla d’Urgell

El Ple extraordinari del Consell Comarcal del Pla d’Urgell celebrat aquest dilluns ha aprovat el nomenament de Carles Esquerda i Serrano com a nou gerent de l’ens per al període 2019-2023. Esquerda, que substituirà a Joan Torrent, és Enginyer Agrònom, funcionari del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i també ha estat regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament del Palau d’Anglesola. Té previst prendre possessió del càrrec a partir de la segona quinzena de setembre.

Carles Esquerda, nomenat gerent del Consell Comarcal del Pla d'Urgell

El nou gerent del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Carles Esquerda.

Esquerda ha estat elegit amb el beneplàcit del grup de Junts x Catalunya però amb els vots en contra d’Esquerra Republicana. Els republicans han avalat el perfil del nou gerent però han lamentat que la seva designació hagi estat per nomenament directe del president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell en comptes de fer-se mitjançant un concurs públic.

La sessió plenària també ha servit per aprovar el dictamen del contracte del servei de transport escolar no obligatori d’alumnes de Vallverd escolaritzats a l’escola Mare de Déu de l’Horta d’Ivars d’Urgell pels cursos escolars del 2019-2020 al 2022-2023.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.