Carles Palau vol revalidar l’alcaldia a Bell-lloc d’Urgell davant de dues candidatures més

DsIl7j6UcAEhM-j

Bell-lloc es Mou – Acord Municipal és el nom de la candidatura que encapçala l’actual alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Carles Palau, per a revalidar l’alcaldia del municipi. No obstant, Palau que l’any 2015 es va presentar per primera vegada en unes eleccions municipals obtenint la victòria, però sense majoria, es disputarà la composició del consistori amb dues candidatures més, Junts per Bell-lloc amb Ramon Consola al capdavant, i el Partit Popular amb Antonio Rispa com a cap de llista. Val a dir que Bell-lloc d’Urgell és un dels dos municipis de la comarca (juntament amb Mollerussa) on el Partit Popular (PP) opta enguany a formar part d’un Ajuntament.

Amb l’objectiu de sumar la segona legislatura consecutiva com a batlle de la localitat del Pla d’Urgell, Palau forma una llista amb 16 noms per aquest ordre: Miquel Amorós Folguera, Rosa Romà Navarro, Nadir Castells Gené, Enric Cerqueda Secanell, Lluïsa Pla Toldrà, David Folguera Casas, David Marimon Trilla, Lidia Palau, Judit Caba Mèlich, Mariona Arnau Garcia i com a suplents Pepita Bonjorn Eras, Anna Boria Andujar, Carla Amorós Torné, Montserrat Mirada Romà i Maria Teresa Cots Tost.

Així mateix, Consola (antiga CiU) de Junts per Bell-lloc, presenta una llista amb 14 membres, 10 dels quals independents, on Jaume Amorós és el seu número dos seguit d’Àngela Utrilla Sánchez, Brigida Jubillar Jové, Miquel Campàs Pla, Rosa Mª Buira Castell, Marc Cuenca Grifol, Marilena Valerica Muntean, Robert Tarrió Carull, Marta Aymerich Niubó, Francisco Sanmartí Llesta i de suplents Aurora Granell Boté, Jesús Pérez Varon i Ramon Jovells Setau.

Per últim, Antonio Rispa lidera la candidatura del PP amb una llista de 12 noms que s’estructura amb José Antonio Morales Perera de número dos, seguit en aquest ordre de Pere Ribes Figueres, Jaume Bosch Sobrevals, Domenec Niubó Bellet, Antonio Bellet Queralt, Pau Rodriguez Sans, Marly Pereira De Lima, Domingo Gallardo Asensio, Ruth Hernández Olivares, José Manuel Berdonces Poto, i amb un únic suplent, Fernando Gómez Verges.

Cal recordar que en les darreres eleccions municipals celebrades el 24 de maig de 2015, es van proclamar 5 regidors/es electes de Bell-lloc es mou – Acord Municipal, 5 de l’antiga CiU i 1 del PP.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.