Carme Ribes serà la cap de llista d’Ara Miralcamp – AM les properes eleccions municipals

acte3

  • La candidata ha afirmat que ha arribat l’hora de renovar l’ajuntament i de donar un nou impuls al municipi, i això passa per crear un nou model de governança que situï a la ciutadania al centre de totes les polítiques municipals.

Carme Ribes, mestra de 61 anys, es presenta com a cap de llista d’ARA Miralcamp – Acord Muncipal’ les properes eleccions municipals del 26 de maig. Aquesta tarda la formació ha anunciat la seva candidatura en un acte al Poliesportiu Municipal de Miralcamp, en el qual també hi ha intervingut la portaveu d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta.

Ribes ha afirmat que afronta aquesta candidatura amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar per tots els veïns i veïnes de Miralcamp. “Ha arribat l’hora de renovar l’ajuntament i de donar un nou impuls al nostre poble. Hem de crear un nou model de governança que situï als veïns i veïnes de Miralcamp al centre de totes les polítiques municipals que surten de l’ajuntament. El nostre equip, format per gent transversal, de totes les edats i diferents especialitzacions, està  preparat per assumir tots els reptes del poble, sense discriminacions de cap tipus i pensant sempre en el benestar de tota la ciutadania.”

En aquest sentit, la candidata ha explicat que si la seva formació governa oferirà un ajuntament obert a tota la ciutadania de Miralcamp, amb total transparència i mantenint uns serveis públics de qualitat.“Hem de defensar la igualtat, la millora de la convivència i promoure els valors comunitaris. Volem que els veïns i veïnes de Miralcamp s’impliquin en la gestió de l’ajuntament i fer-los partícips en la presa de decisions que més els afecten. ‘Ara Miralcamp’ treballarà per un poble compromès amb els drets civils i amb la defensa de les llibertats de totes les persones i rebutjarem frontalment qualsevol tipus de discriminació”.

Marta Vilalta, portaveu d’Esquerra, considera que ha arribat l’hora de trencar amb l’hegemonia de tants anys del mateix govern a l’ajuntament del municipi i afirma que ‘Ara Miralcamp’ és l’única opció política capaç de dur a terme aquest canvi. “Carme Ribes és una dona valenta, exigent, honesta i justa, que es preocupa per tots els veïns i veïnes de Miralcamp i coneix de primera mà quines són les necessitats més importants del poble. Ha arribat l’hora que Miralcamp avanci cap al futur i això només serà possible si ‘Ara Miralcamp’ governa l’ajuntament a partir del 26 de maig”

Carme Ribes, actualment treballa al Departament d’Educació de la Generalitat i forma part de diferents entitats culturals de Miralcamp com l’Agrupació Sardanista Punteig i també és dinamitzadora del Club lectura.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.