Càrrecs electes de diversos ajuntaments del Pla d’Urgell treballen el 6D per reivindicar que “no hi ha res a celebrar”

Mollerussa ha estat una de les localitats catalanes que s’ha afegit a la convocatòria de l’Associació de Municipis per la Independència per llegir, aquest 6 de desembre, un manifest on es denuncia l’ús de la Constitució espanyola per limitar drets elementals i anar en contra de Catalunya. La plaça de l’ajuntament ha acollit l’acte reivindicatiu a les 12 del migdia, al qual també s’hi han sumat representants polítics de Sidamon, Vila-sana, Miralcamp i Penelles.

A Linyola, la feina s’ha centrat en els preparatius del seu pessebre vivent, tasca que sempre inicien aprofitant aquests dies festius. Tot i que, a diferència del 12 d’octubre, no han obert el consistori, si que han materialitzat d’aquesta manera que no tenen res a celebrar.

Mentre, l’activitat als despatxos d’alcaldia de municipis com Bell-lloc d’Urgell no s’ha aturat tot i ser festiu, amb la voluntat de demostrar que la vocació de servei dels seus càrrecs electes és present els 365 dies de l’any. Al Pla d’Urgell també han treballat els alcaldes i regidors dels ajuntaments de Bellvís i Torregrossa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.