Castell del Remei incrementarà la producció de vi blanc, que representa una cinquena part a la DO Costers del Segre

Només un 20 per cent dels vins de la DO Costers del Segre són blancs. Amb la idea de potenciar-los, el celler Castell del Remei ha plantat recentment ceps d’aquesta varietat. D’aquí a dos anys, els consumidors ja podran tastar els nous vins que s’han plantat recentment en una finca de cinc hectàrees.

El celler va iniciar aquesta aposta pel blanc ara fa un any en un terreny annex, on s’hi pot trobar la varietat sauvingon blanc i que, gràcies a les argiles de la zona, ha obtingut un bon resultat. D’aquesta manera pretenen potenciar un producte que molts cops acaba servint per a elaborar el cava.

La intenció és la de seguir la tendència general d’elaborar vins més suaus amb l’objectiu que el consumidor opti per beure’ls també fóra dels àpats. Un canvi d’hàbits que també va acompanyat d’una renovació de la imatge, un any i mig després que Tomàs Cusiné assumís la direcció del celler. Del conjunt de les Denominacions d’Origen de vi catalanes, la de la Terra Alta i la del Penedès són les que més aposten pels blancs.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.