Castell del Remei vol aprofitar els seus atractius per aspirar a convertir-se en un centre turístic

L’emblemàtica fortalesa de la finca Castell del Remei ha estat un dels punts que el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha pogut conèixer de primera mà aquest dilluns. Després de més de quatre dècades tancada al públic, l’estiu passat es van iniciar els treballs de restauració del seu interior, on es preveu que molt aviat pugui començar a acollir activitats de caire privat.

Un element més amb el que els seus propietaris volen potenciar turísticament el conjunt del complex en el qual també hi preveuen millores urbanístiques que enriquiran el paisatge de l’entorn. Tot plegat, reforçant la producció de vi que es desenvolupa a la finca, de la qual cada cop hi ha més interès per conèixer i que la Generalitat també vol potenciar donant valor a l’enoturisme.

A banda de les possibilitats turístiques, el repunt del consum a Catalunya està fent créixer un sector que cada cop té més en compte la producció de proximitat. Tot i això, encara queda camí per recórrer i el que ara es busca és que el vi es faci un espai fora dels àpats, com passa amb d’altres begudes com ara la cervesa i els refrescos.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.