Castellnou de Seana celebrarà aquest dissabte 28 de juliol el seu 21è Dirt Track

dirtrack
El proper dia 28 de juliol es durà a terme el 21è dirt track de Castellnou de Seana amb canvis força significatiu. El primer és la data, després de molts anys de fer-lo al setembre apostem pel juliol ja que fa molt millor temps i volem que la gent gaudeixi molt més de l’espectacle. El segon canvi és formar part del campionat Dirt Track de Campions, és un campionat social de Dirt Track / Flat Track que es desenvolupa pel territori català. Castellnou de Seana acollirà la 4a prova d’aquest campionat, la precedeixen les poblacions de Gironella, Olost, Vilada i després de Castellnou seguiran Salomó, Vallcebre i Sant Bartomeu del Grau.
Les categories que formen part de cada una de les curses són:  OPEN:​ categoria reina del DTC reservada als millors pilots.  MASTER:​ subcategoria per a pilots de 40 o més anys. PROMO: ​subcategoria de promoció per a pilots iniciats de 14 a 39 anys.  PROMO 85: ​categoria de promoció per a joves pilots de 11 a 15 anys,   PROMO 65: ​categoria de promoció per a joves pilots de 11 a 15 anys i motos de 65 cc 2T,  PROMO 50: ​categoria de promoció per a joves pilots de 6 a 9 anys,  QUADS:​ categoria reservada a Quads amb pilots de més de 14 anys,  VINTAGE & HOOLIGANS: ​categoria oberta als pilots amb motos vintage, costumitzades i pilots aficionats,  FUNRACE: ​categoria oberta als pilots amb motos de petita cil·lindrada i pitbikes. Tot un ampli ventall de categories per tal de donar cabuda a pilots que s’inicien i altres de més veterans, pilots amb motos molt preparades i altres no tant.
La jornada s’inicirà amb entrenaments lliures, cronometrats, classificatòries tots contra tots, semifinals i finals. L’organització disposa de servei de bar per tal que el públic pugui passar la vetllada de forma agradable també al paladar.
L’Associacó Esportiva Dirt Track Castellnou de Seana compta amb una àmplia trajectòria tant a l’hora d’organitzar la cursa, aquest serà el 21è dirt track, com també és àmplia la trajectòria del seu pilot local en Lluis Massana. En l’organització també hi col.laboren el Motoclub Almacelles CEAMA i Berga Of Road.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.