Castellnou prioritza habilitar nous serveis per a la gent gran

Un total de 111 veïns de Castellnou de Seana han participat en la consulta impulsada per l’ajuntament per definir el Pla Estratègic del municipi. En concret, els participants han pogut decidir les tres actuacions prioritàries a desenvolupar al poble en els pròxims anys. El projecte més votat ha estat habilitar nous serveis que millorin la qualitat de vida de la gent gran.

De fet, l’ajuntament diu ser conscient d’aquesta necessitat i ja té en marxa el projecte per tirar endavant un centre de serveis adreçat, principalment, amb aquest col·lectiu. Per materialitzar-lo però, necessita finançament extern que, per ara, no ha pogut obtenir tot i presentar l’obra al PUOSC 2020-2024 de la Generalitat així com posteriors al·legacions.

Aquest nou equipament, que es planteja ubicar a l’edifici del Casal Cultural, disposaria també de funcionalitats pel jovent, que precisament és l’eix del segon projecte més votat pels veïns. En aquest cas es pretén dinamitzar el seu espai de trobada i promoure la seva emprenedoria. La tercera proposta més sol·licitada està vinculada a promoure l’habitatge al municipi.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.