Cinquena victòria consecutiva del CFJ Mollerussa, que dorm com a segon classificat

Els de Jordi Cortés derroten l’Alcarràs (4-2) i mantenen les opcions de lluitar per la primera plaça

Bon ambient al Municipal de Mollerussa per presenciar la cinquena victòria consecutiva del seu equip, aquest cop per 4 gols a 2 davant l’Alcarràs. Un triomf que permet al conjunt de Jordi Cortés dormir com a segon classificat i continuar optant a lluitar per la primera plaça que ostenta una Rapitenca, però, que no ha fallat, i manté cinc punts de marge respecte als mollerussencs.

Una jugada d’estratègia materialitzada per Barón al minut 10 ha permès obrir la llauna als blanc-i-blaus, que han ampliat la renda al minut 31 amb una diana de Delgado. Tres minuts després, però, l’Alcarràs ha retallat distàncies de les botes de Youssef en la primera ocasió clara que disposava. Amb 2-1 s’ha arribat al descans.

A la represa, Adri Fernández ha generat un penal que ell mateix ha transformat al minut 54. L’Alcarràs treia suc d’una jugada aïllada al 73 per retallar novament distàncies i posar la por al cos als locals. No obstant això, Adri ha tornat a aparèixer amb un gran xut creuat des de fora de l’àrea al minut 83, que donava tranquil·litat als locals i sentenciava el duel (4-2).

El Mollerussa visitarà el proper cap de setmana el camp de l’Atlètic Lleida, sisè classificat.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera