CIS Ángel Olaran i Special Olympics, entitats premiades per Xtrategics amb un projecte digital valorat en 2.000€

el president del consell d’administració de Xtrategics, Albert Polo, lliurant el premi a Josep M Pujol, president de CIS Ángel Olaran.

El Centre d’Iniciatives (CIS) Ángel Olaran i Special Olympics de Catalunya han estat les dos entitats escollides per beneficiar-se d’un projecte digital valorat en 2.000 euros cadascun en el marc de la iniciativa solidària #CompromísDigital2015 que convoca l’empresa Xtrategics. És el tercer any que la firma de Golmés (Pla d’Urgell) ha destinat el pressupost dels obsequis de Nadal de clients i treballadors a aquesta acció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en què el guanyador s’escull per votació popular a través de la web i les xarxes socials.

La particularitat de la convocatòria d’enguany ha estat que les votacions dels guanyadors han estat molt igualades, lluny de la resta de finalistes, i els responsables de Xtrategics han optat per fer ambdós associacions co-guanyadores repartint la dotació del premi. Pel que fa a CIS Ángel Olaran, s’ha acordat amb l’entitat realitzar un pla digital per tal d’avaluar la seva presència online i definir quines poden ser les accions més adients per impulsar a Internet l’entitat.  Amb Special Olympics Catalunya, s’estan acabant de valorar les accions a realitzar.

Josep M Pujol, president de CIS Ángel Olaran, en recollir el premi, ha manifestat el seu agraïment a Xtrategics, “el projecte digital suposa una excel·lent oportunitat per ajudar a donar a conèixer la fundació i el nostre treball i contribuir així a aconseguir noves aportacions en benefici d’Etiòpia”.  Ha destacat també que “iniciatives com aquesta són molt positives per ajudar a fer créixer i mantenir les entitats del tercer sector”.

Per la seva banda, el president del consell d’administració de Xtrategics, Albert Polo, indica que “estem molt contents per la participació en les votacions i estem segurs que tant CIS Ángel Olaran com Special Olympics Catalunya produeixen un bé incalculable a la nostra societat i, amb això, col·laborem amb el nostre granet d’arena.”  Destaca també que “forma part de l’ADN de l’empresa tenir accions de RSC en marxa, des del mateix naixement de la companyia, i això ho demostra la tercera edició d’aquest projecte”.

Com cada any, en la primera fase del #CompromísDigital2014, ciutadans i empreses van recomanar, a través de les xarxes socials, les entitats i projectes del tercer sector que podien optar al premi. Els finalistes van ser, CIS Ángel Olaran, Special Olympics Catalunya, Arrels Sant Ignasi i la Fundació Jericó. A continuació, es van sotmetre a votació durant 10 dies (del 10 al 20 de desembre) en què es van emetre més de 800 vots.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.