Ciuraneta: “La clau del futur del sector agroalimentari passa per la internacionalització”

b07c4e56-a2bd-4f2a-90bc-8377eeb90c40

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta, ha assisiti avui a l’Assemblea General Ordinària de  la cooperativa de segon grau  de farratges TransAlfals&La Vispesa, entitat compta amb 650 socis i produeix 12.000 tones d’Alfals a l’any.

El mercat asiàtic es consolida com a client. L’Alfals produït pels socis de les cooperatives sòcies de TransAlfals&La Vispesa arriba al mercat asiàtic en format de granulat. La campanya passada es van tancar contractes amb la Xina i ara la cooperativa incorpora al seu llistat de països destinataris dels seus productes, el Japó i Corea, on inicialment comercialitza l’alfals en format de granulat.

Així doncs, l’ alfals arriba en els dos formats tenint en compte que les bales que es fabriquen no poden contenir elements metàl•lics, descartant doncs les paques de filferro més habituals en el sector. TransAlfals ja tenia dues empacadores de plàstic, una  a la fàbrica de Bellcaire i una altra a la de La Vispesa (Binèfar), per tan hem estat una de les primeres empreses en poder iniciar les exportacions cap aquest destí. Tot i això, durant aquest exercici, ha incorporat embaladores de corda al seu procés productiu per augmentar les seves vendes en el mercat asiàtic.

A més a més del mercat asiàtic, TransAlfals ha tancat acords comercials amb països situats a l’Àfrica del Nord.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.