Clouen les primeres Jornades de Tros d’Ivars d’Urgell

WhatsApp Image 2020-03-07 at 10.28.39 (1)

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, el director general de la Cooperativa d’Ivars, Antoni Pané, i el director d’operacions d’Aldahra Europe, Abdolghani Ezzitouini, han estat els encarregats de cloure amb una taula rodona aquest passat divendres les primeres Jornades de Tros d’Ivars d’Urgell, que han organitzat l’ajuntament i la cooperativa del municipi.

WhatsApp Image 2020-03-07 at 10.28.39

Els ponents han abordat el present i futur del sector agrícola i ramader amb conceptes com modernització, innovació, producció, qualitat, escolta del consumidor i recuperació de l’orgull de ser pagès.  Per la seva banda, Jordà ha afirmat que “la gent d’aquest país, d’aquest sector, són collonuts, amb un futur imparable i invencibles”.

WhatsApp Image 2020-03-07 at 10.28.40

En total, s’han celebrat cinc jornades, on sota el lema, Píndoles de reflexions per a la pagesia, s’ha reflexionat sobre la situació actual i el futur del sector. Hi han participat també el vicepresident de la Cooperativa L’Olivera de Vallbona de les Monges, Pau Moragues, el conseller delegat del Grup Borges, Josep Pont, l’agricultor biodinàmic, Joan Salicrú, el pagès emprenedor, Filo Camí, i l’alcalde d’Ivars d’Urgell, Joan Carles Sánchez.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.