Comença la 24a edició de l’Autotardor amb molt bones expectatives

La 24a edició de la Fira Autotardor de Mollerussa ha obert avui les seves portes, i el secretari d’empresa i competitivitat de la Generalitat, Joaquim Ferrer ha estat l’encarregat d’inaugurar oficialment aquesta fira que es tracta del tercer certamen anual d’ocasió dedicat als sectors automobilístic i a la maquinària agrícola i industrial que organitza Fira de Mollerussa.

Enguany Autotardor compta amb el 100% d’ocupació dels Pavellons Firals pel sector d’automoció i a més ha incrementat el nombre d’expositors de maquinària al Recinte Exterior, és per això que les expectatives envers la fira són molt positives.

Després de visitar tot el recinte firal i conèixer alguns dels expositors que venen a aquesta cita, Joaquim Ferrer ha atribuit l’èxit d’aquesta al fet que Autotardor sigui una fira especialitzada en un sector concret.

Els tres pavellons del Recinte Firal del municipi seran l’escenari des d’avui i fins diumenge d’aquesta 24a edició, que enguany compta amb un total de 401 automòbils els preus dels quals oscil·len entre els 650 i el  84.500 euros.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.