Comença la primera fase de les obres de la pista d’atletisme al Parc de la Serra

Les màquines han entrat aquest dimarts als terrenys de la futura pista d’atletisme del Parc de la Serra de Mollerussa. La primera fase d’aquests treballs, que s’allargarà unes 12 setmanes, comprèn el moviment de terres, el drenatge, la tanca perimetral i la instal·lació del tartan. Les obres del nou equipament tenen un caràcter plurianual i compten amb un pressupost de 444.000 euros, 300.000 dels quals provinents d’un ajut de la Diputació de Lleida i la resta fons propis de l’Ajuntament.

També s’han iniciat les obres de la nova pista per a patins, ubicada entre el carrer Bellvís i l’Avinguda d’Ermengol V, que tindrà una superfície de prop de 600 metres quadrats. Els treballs, pressupostats en gairebé 20.000 euros, han d’estar enllestits en un termini màxim d’un mes. Un cop estiguin finalitzats, es traslladaran les peces de l’actual pista que hi ha a la zona verda del passeig de la Sardana i es completarà amb altres elements, seguint la demanda dels joves.

La intenció és perfilar, un cop acabat el trasllat de la pista, quins usos es donen a l’espai que ocupa actualment. D’altra banda, en els darrers dies també van començar els treballs de renovació de la zona de jocs infantils del parc municipal. Inclouen la col·locació de tres nous elements i la renovació dels existents, a banda del repintat de la tanca perimetral.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.