Comença la segona fase del pàrquing de camions del Palau

Els terrenys que acolliran el pàrquing de camions. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

Els terrenys que acolliran el pàrquing de camions. FOTO: Ajuntament del Palau d’Anglesola.

 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat les obres corresponents a la segona fase de l’adequació de la parcel•la municipal del polígon industrial SAU-3 destinada a pàrquing de camions. Aquesta, està situada entre el carrer de La Pedrera i el carrer de l’Empriu, al costat mateix de la bàscula municipal. El terreny, d’uns 10.000 metres quadrats, ja es va explanar i compactar en una primera fase, alhora que també es va instal•lar una tanca metàl•lica. L’obra d’aquest segona fase consisteix en la instal•lació d’enllumenat, les barreres de seguretat automàtiques i el sistema de video-vigilància.

Per tal de finalitzar l’actuació, els serveis tècnics del Consell Comarcal del Pla d’Urgell han redactat el document tècnic per a la seva execució.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que el preu del contracte és de 24.758 euros, IVA inclòs. Aquestes despeses aniran a càrrec de la partida corresponent del pressupost vigent. “Desprès d’instruir l’expedient per a la contractació de l’obra mitjançant un contracte menor d’obres, la Junta de Govern ha adjudicat l’obra a l’empresa Sergi Llanes, SLU mitjançant un contracte menor per raó de la quantia.”, detalla Meseguer.

Segons l’alcaldessa, un cop acabades les obres s’elaborarà la corresponent ordenança municipal per regular el funcionament d’aquest servei. Amb aquesta nova instal•lació, el Palau oferirà un nou servei a les empreses i particulars del municipi i contribuirà a l’ordenació del trànsit i a la millora de l’entorn i de la seguretat viària. “Actualment, molts camions han de quedar-se estacionats durant les nits als carrers del polígon industrial i fins i tot als carrers de la zona residencial propera. L’adequació d’aquest espai per a pàrquing de camions és una de les actuacions que l’actual equip de govern ja va preveure durant l’anterior legislatura”, finalitza Meseguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.