Comença un nou curs per l’alumnat del Pla d’Urgell

Una setmana abans de l’habitual i amb el transport escolar al punt de mira

Comença un nou curs per l’alumnat del Pla d’Urgell. Inici d’un nou període lectiu, però amb les problemàtiques recurrents en el transport escolar. A l’Institut La Serra de Mollerussa s’han retrobat els 470 alumnes d’ESO de gran part de la comarca, però també altres que l’escullen, tot i no ser el seu centre adscrit. És el cas d’alguns alumnes de Golmés i Sidamon que avui han pogut arribar en bus després de reclamar una solució.

El decret que regula el transport escolar és de l’any 1996 i garanteix el desplaçament d’alumnes al seu centre adscrit durant l’etapa d’escolarització obligatòria, però no indica un procediment clar en la resta de casos. Enguany, els centres de secundària han hagut d’afrontar l’inici de l’etapa lectiva una setmana abans de l’habitual.

Avui també ha estat l’inici de les classes als centres de primària com l’escola Mestre Ignasi Peraire que afronta un nou curs mantenint gran part de l’equip docent, però amb un temps de preparació més curt que l’habitual.

La vaga de docents pràcticament no ha rebut seguiment en aquests centres de la comarcal i el curs ha iniciat en plena normalitat.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.