Comencen les obres de millora de l’edifici escolar Arnau Berenguer al Palau d’Anglesola

arnauberenguer

Les actuacions, que van ser adjudicades per l’Ajuntament el passat mes d’abril,  es duran a terme ara que ha finalitzat el curs escolar.

Aquesta setmana començaran les obres d’adequació i millora de les escoles situades a l’Avinguda de Sant Roc, consistents en adaptar l’edifici escolar a la normativa d’accessibilitat i seguretat dels usuaris.

Les actuacions, que van ser adjudicades per l’Ajuntament el passat mes d’abril,  es duran a terme ara que ha finalitzat el curs escolar. Aquestes millores consisteixen en la construcció d’una sortida d’emergència des del primer pis mitjançant una porta d’emergència i una escala exterior que conduirà fins al pati de l’escola. A més, part de l’estructura de l’escala farà el servei de porxo cobert per a les persones que esperen els escolars a la sortida de les classes.

Igualment, les actuacions contemplen la pavimentació de la pista de bàsquet situada al pati. tot just davant de l’edifici escolar i la construcció d’una pista de futbol sala al costat sud del mateix pati.

Ramon Farnell, regidor d’obres, explica que amb aquesta obra, l’Ajuntament dóna compliment a la normativa vigent en matèria de seguretat. “D’aquesta manera el consistori acompleix un dels objectius que es va fixar en començar la legislatura, que era la construcció d’una sortida d’emergència des del segon pis de l’edifici escolar de l’Avinguda de Sant Roc, així com l’adequació del pati per tal que s’hi poguessin practicar el bàsquet i el futbol amb pistes ben condicionades” explica el regidor.

Les actuacions es duran a terme per l’empresa GERBEC SL, a qui es van adjudicar mitjançant un procediment negociat per un import total de 47.188 euros, ja que va ser l’oferta econòmicament més avantatjosa per l’Ajuntament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.