Commemoren el centenari de la veïna de Bellvís, Ramona Bosch Serra

IMG_4990

Aquest dimarts s’ha commemorat el centenari de la veïna de Bellvís, Ramona Bosch Serra. La seva família, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, l’alcalde de Bellvís i també president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn així com regidores de la corporació municipal han participat de l’homenatge. A més, també els han acompanyat membres de l’Associació de Gent Gran de Bellvís, amb el president al capdavant.

ajuntament-de-bellvis-285190

IMG_8971

A més del reconeixement, la Ramona ha rebut una medalla, que li ha otorgat el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Bellvís recapta més de mig miler d’euros per a la Caixa de Solidaritat

En un altre ordre de coses, el cantautor establert als Arcs, Joan Francesc Dalmau i el grup Sonotone, del que forma part, van celebrar diumenge passat un concert solidari a benefici de la Caixa de Solidaritat, que ajuda en les despeses jurídiques i responsabilitats econòmiques que pateixen persones com a conseqüència de participar d’accions cíviques, pacífiques, no-violentes i democràtiques emmarcades en el procés cap a la independència de Catalunya. L’espectacle musical, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), va omplir el vestíbul del Casal Cultural de Bellvís i va recaptar 525 euros per a la Caixa de Solidaritat, gràcies a l’actuació sense ànim de lucre dels artistes,  als col·laboradors de l’ANC  i a les donacions dels assistents.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.