Compte enrere per la 4a Fira de la Camamilla i plantes medicinals

El cartell de la Fira de la Camamilla ja llueix a l’entrada de Linyola. FOTO: Ajuntament de Linyola.

 

L’Ajuntament de Linyola ja té els motors en marxa per celebrar aquest cap de setmana la 4a edició de la Fira de la Camamilla i Plantes Medicinals. Durant tot el cap de setmana es celebraran diverses activitats relacionades amb la temàtica de la fira, les quals aniran succeint en els diferents espais que l’organització ha previst.

Alex Mases, alcalde de Linyola explica que s’han volgut diferenciar sis espais en els quals es podrà practicar diferents activitats: Espai Exposicions, Espai Camamilla, Espai Lúdic, Espai Tallers, Espai Gastronòmic i Espai Tractor. “En cada un dels espais es duran a terme activitats relacionades amb la temàtica de l’espai però amb la camamilla i les plantes medicinals com a protagonistes, és a dir, a l’Espai Exposicions doncs hi haurà una mostra de plantes i de més de 150 llibres botànics, entre d’altres. A l’Espai Gastronòmic es podrà degustar creacions originals fetes amb camamilla de Linyola. A l’Espai Tallers, es duran a terme tallers i demostracions durant tot el cap de setmana; i així en tots els espais, amb activitats que ja van començar ahir, com són les degustacions gastronòmiques i que duraran tota la setmana”, apunta Mases.

Com a novetat en l’edició d’enguany hi ha el primer concurs de contes i narracions breus i el curs Retrats. “El concurs de contes està destinat a tots els públics, hi haurà tres grups: l’infantil, el juvenil i l’adult i tothom que hi participi haurà d’escriure relats amb la camamilla com a protagonista. El curs Retrats està destinat a la gent de més de 65 anys i consisteix en estimular la memòria de la gent gran del municipi a través de les olors i utilitzant les noves tecnologies”, descriu Mases.

La camamilla ha estat sempre un producte amb una forta presència al municipi de Linyola, on antigament se’n recollia en gran quantitat, i actualment s’hi elabora el licor de camamilla. En aquesta 4a edició de la Fira de la Camamilla s’hi podran trobar licors, cervesa, cosmètica, sabons i molts altres productes elaborats amb aquesta planta medicinal. Durant el cap de setmana visitaran el certamen Carmina Castellví, Diputada de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya i Albert Castellanos, Director General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació. Tota la informació la trobareu a www.firadelacamamilla.cat

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.