Concert per commemorar els vint-i-quatre anys del Monument a la Sardana a Mollerussa

CONCERT MONUMENT

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa ha programat per aquest dissabte dia 26 un concert de sardanes per celebrar el 24è aniversari de la inauguració del Monument a la Sardana a la ciutat. L’actuació musical, que tindrà lloc a les Piscines Municipals, anirà a càrrec de la Cobla Tàrrega i substituirà, a causa de la crisi sanitària, la tradicional ballada i berenar popular que s’havia celebrat sense interrupció cada any a la Plaça de la Sardana.

Des de l’Agrupació justifiquen el canvi d’ubicació per tal de poder mantenir les garanties de control d’aforament i les mesures sanitàries principalment, però també, per poder oferir el concert en un espai tancat i allunyat dels sorolls habituals en vies obertes i molt transitades com la Plaça i l’Avinguda de la Sardana, indret habitual de la ballada.

L’entrada al recinte s’efectuarà per l’accés a les piscines d’estiu, amb control d’aforament però sense reserva prèvia. Es respectaran les distàncies de seguretat i l’organització posarà a l’abast de tots els assistents gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans.

La Cobla Tàrrega oferirà un concert en el qual combinarà composicions sardanistes amb altres de balls tradicionals i ballables. Des de l’organització recorden que és un concert per tant no serà permesa la ballada de les peces interpretades per part dels assistents.

La pròxima cita en l’agenda de l’Agrupació de Mollerussa serà el diumenge 11 d’octubre amb la celebració del 3r. Concurs Individual de sardanes revesses. Per aquesta edició s’han establert converses amb la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, organitzadora del concurs, per tal de poder establir les mesures sanitàries pertinents i que afectin el mínim amb el normal desenvolupament del concurs. Malgrat tot no es descarten la introducció de canvis dels quals s’informarà de manera detallada.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.