Coneix totes les cares noves que formaran part de l’Ajuntament de Mollerusssa

CEWdATwWoAAL9M6

  • JuntsxCat presentarà tres cares noves a les regidories de l’Ajuntament de Mollerussa

Pere Garrofé Cirés, Anna Maria Carné Baiget i Ramon Teixidó Peraire seran les tres cares noves de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Mollerussa a partir de la seva constitució, el dia 15 de juny. Cal recordar que la formació disposarà d’un total de nou regidors al consistori, dos menys que en la passada legislatura.

Garrofé, de 58 anys i natural de Mollerussa, accedeix a la casa consistorial com el número dos de la llista presentada per l’alcalde reelegit i actualment en funcions, Marc Solsona. És arquitecte tècnic i dirigeix una empresa de construcció. Així mateix és membre de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i acumula trenta anys col·laborant al comitè de la Fira de Sant Josep.

190408_Taller VAI UlleresWEB.mp4.Imagen fija001 (3)

La segona cara nova és Anna Maria Carné, de 44 anys, veïna de la capital del Pla d’Urgell i psicòloga de professió. Carné treballa en l’àmbit de la psicologia des de l’any 1998, i els seus darrers 10 anys laborals els ha centrat a evitar i tractar l’aïllament de la gent gran així com en procurar el correcte desenvolupament cognitiu d’infants i adolescents. En aquest sentit, la professional de la psicologia també és membre del Consell Social de Mollerussa i forma part del projecte “Junts serem invencibles” per a fomentar el voluntariat entre els més joves.

A6CtRBDU_400x400

La darrera de les novetats de JuntsxCat Mollerussa al consistori serà la de Ramon Teixidó, de 61 anys, i administratiu-comptable de professió. Teixidó ha ocupat càrrecs de direcció i finances durant la seva vida professional, així mateix també és membre de Creu Roja, Omnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, i l’Agrupació Sardanista de Mollerussa.

D’altra banda, es mantenen com a regidors respecte a la passada legislatura Xavier Roure, Rosalia Carnicé, Dolors Bargalló, Bernat Díaz i Joan Ramon Domingo.

00046.MTS.Imagen fija002

  • Letícia Carné, Manel Solé i Rosa Maria Florensa seran els nous regidors d’ERC a l’Ajuntament de Mollerussa

Esquerra Republicana de Catalunya ha obtingut uns resultats històrics a Mollerussa que li permetran disposar de 5 regidors a l’Ajuntament un cop es constitueixi, una xifra que creix en dos edils respecte a la passada legislatura. A banda d’Engelbert Montalà i Narcís Romà, que es mantenen, s’hi incorporen Letícia Carné (segona a la llista), Manel Solé (tercer) i Rosa Maria Florensa (quarta). D’altra banda, Montse Garcia (sisena) no aconsegueix repetir al consistori.

Carné és llicenciada en Dret i actualment exerceix d’advocada i mediadora. Pel que fa a Solé, es va llicenciar en ciències polítiques i administració i actualment treballa com a tècnic d’ocupació. També és membre del Casal Popular l’Arreu i una de les figures que han fet possible la creació del llibre “Lo Parrot, El Bandoler”, el qual pretén explicar la història, cultura i societat de Mollerussa.  Val a dir també que Solé ja formava part de la llista que ERC va confeccionar per a les municipals de l’any 2015. Així mateix, Rosa Mari Florensa és diplomada en ciències de l’educació i exerceix de docent en una escola de primària.

00059.MTS.Imagen fija001 (2)

  • Joel Bastons, del PSC, serà el regidor més jove a l’Ajuntament de Mollerussa

Amb només 24 anys, Joel Bastons serà un dels dos regidors que representaran el PSC a l’Ajuntament de Mollerussa durant la pròxima legislatura, el mateix nombre que en els darrers quatre anys. Tanmateix Bastons, estudiant del grau de Dret a la UdL, s’estrenarà com edil d’un consistori acompanyat d’Alonso Soria, que es manté, i agafant el relleu de la històrica Teresa Ginestà, regidora des de l’any 1991.

En aquest sentit, Bastons va encapçalar per primer cop la llista del PSC en unes eleccions municipals obtenint 722 vots el passat diumenge. Xifra que suposa 149 butlletes més que en els comicis de l’any 2015 amb Ginestà al capdavant, val a dir però, que la participació a la ciutat també s’ha incrementat un 5% enguany.

Cal afegir que Bastons és afiliat a la JSC (Joventut Socialista de Catalunya) des de l’any 2011.

D’altra banda el PP no presentarà cap novetat i mantindrà a l’actual regidor Joan Simeón.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.