Conèixer els Canals d’Urgell atreu 3.000 persones, la meitat docents i escolars, durant el 2022

L’ECCU vol doblar el nombre de visitants l’any vinent amb la principal incorporació de dues sales immersives

Unes 3.000 persones han participat al llarg d’aquest any de les diferents activitats per conèixer els Canals d’Urgell. A tall d’exemple, l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell ha rebut la visita d’un miler d’estudiants procedents d’una vintena de centres educatius del territori. En el cas de les visites guiades, la xifra de visitants ha estat de 1.155. També han registrat un bon volum de públic les sortides a camp, exposicions, conferències, entre altres.

D’aquesta manera, la Fundació dels Canals d’Urgell ja comença a preparar el calendari d’activitats de l’any vinent amb el que es marca el repte de doblar la xifra de visitants d’enguany. Una de les principals novetats serà la sala immersiva que explica el present i futur de la infraestructura hidràulica a través de panells amb contingut audiovisual. Això s’acompanya d’una sala que dona veu a la gent que va fer possible la seva construcció. Tot plegat ha estat cofinançat per la Diputació de Lleida i la Comunitat General de Regants amb fons Feder.

Malgrat aquestes novetats, l’ECCU manté la visita tradicional per conèixer el passat del Canal amb l’afegit del personatge Isidor, adreçat als més menuts. En aquest sentit, els tallers com els sis sentits es mantindran de cara a l’any vinent i també s’implementaran d’altres més adaptats a les necessitats de l’alumnat.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.