Confirmats els dos primers casos de coronavirus a Mollerussa

Ajude(M)ollerussa

  • Les dues persones, amb pronòstic lleu, es troben confinades a casa seva

L’Ajuntament de Mollerussa ha reunit aquest matí d’urgència el comitè del Pla de Protecció Civil Municipals després de tenir confirmació per part de Salut que dos dels 36 casos de coronavirus detectats a la demarcació són a Mollerussa. Es tracta de dues persones, amb pronòstic lleu i que es troben confinades a casa seva en permanent contacte amb els Servei d’Epidemiologia i el CAP de Mollerussa.

Cal recordar que des de l’Ajuntament s’ha activat un servei, Ajude(M)ollerussa, per assistir a les persones vulnerables, ja siguin persones grans o col·lectius de risc, afectades per les mesures adoptades per la Generalitat amb l’objectiu de prevenir l’expansió del coronavirus. La voluntat és coordinar l’ajuda que aquest col·lectiu pugui necessitar i fer-ne les derivacions als serveis adequats sempre aplicant els protocols vigents per tal d’evitar riscos de contagi. Per això, es posa a disposició de les persones que ho necessitin un telèfon directe i és el 676 289 571. També s’ha fet una crida per trobar voluntariat.

Aquest nou servei se suma també a les mesures adoptades dins el Pla de Protecció Civil de Mollerussa activat el passat dimecres per afrontar, també en l’àmbit municipal, el control de l’expansió de la malaltia. Cal recordar que dijous passat ja es va activar un canal de Telegram amb el següent enllaç https://t.me/ajmollerussa per tal de mantenir informada a la ciutadania, un canal que se suma als mitjans de comunicació habituals com són la pàgina web www.mollerussa.cat  i les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.