Confusió entre els usuaris del servei alternatiu d’autobusos de Mollerussa, per indicar que la parada era davant L’Amistat

El servei alternatiu d’autobusos habilitat aquest cap de setmana per poder dur a terme, sota les vies del tren, els treballs de construcció del pas soterrat ha causat algunes incidències. Un cartell que indicava que les parades s’efectuarien davant i al costat del Teatre L’Amistat ha generat confusió aquest dissabte al migdia entre els usuaris, alguns dels quals s’han desplaçat a aquest punt per després veure com l’autocar s’aturava davant de l’estació de tren. Això ha provocat que algunes persones l’hagin perdut, havent-se d’esperar al següent.

Des de Renfe desconeixen qui l’ha posat, ja que, segons han dit el previst era que parés davant l’estació. També han explicat que els afectats podran presentar reclamació per aquest fet. Mentre, des de l’Ajuntament de Mollerussa han informat que en conèixer la situació, i d’acord amb la companyia, han retirat els cartells.

Pel que fa a les obres del pas inferior, aquesta matinada s’han col·locat els 14 calaixos de formigó sota les vies, amb la qual cosa ja es treballa per refer les andanes. Una vintena d’operaris estan duent a terme aquestes tasques per tal de restablir el servei ferroviari aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.