Congrés sobre la transformació dels municipis per fer front al canvi climàtic

El Teatre L’Amistat de Mollerussa acollirà del 5 al 7 de maig una quinzena de conferències i taules rodones a càrrec d’experts en la matèria

La transformació dels pobles i ciutats davant el canvi climàtic serà l’eix del 22è Congrés de l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya, que se celebrarà a Mollerussa des d’aquest dijous dia 5 fins al dissabte dia 7. La trobada aplegarà experts i uns 200 professionals de l’àmbit que donaran a conèixer diferents mesures i experiències per fer front a l’emergència climàtica.

En aquest sentit, el Congrés preveu celebrar una quinzena de conferències i taules rodones, centrades en àmbits com la gestió dels espais verds en entorns rurals, els horts urbans, la infraestructura verda urbana multifuncional o la gestió de fauna urbana i biodiversitat, entre altres.

El Congrés es tancarà el dissabte dia 7 amb una visita al museu dels Canals d’Urgell i a l’estany d’Ivars i Vila-sana amb l’objectiu de donar a conèixer el territori als assistents.


Informen: Nil Xifré, Danae Osorio i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.