Construir la potabilitzadora i renovar l’equipament de la residència d’avis, inversions destacades de Vilanova de Bellpuig

Vilanova de Bellpuig comptarà enguany amb un dels pressupostos més destacats de la seva història, que ascendeix a 2.268,271 milions d’euros, i destina 705.000 euros a l’apartat d’inversions. El gruix d’aquesta partida se l’emporta la construcció de la nova planta potabilitzadora amb 561.000 euros, la qual s’ubicarà en el magatzem en desús de l’antiga Cooperativa.

Així mateix, també s’invertiran 60.000 euros per a la renovació dels 55 llits amb què compta la residència d’avis, els quals es substituiran per uns d’ergonòmics amb la voluntat de facilitar la feina als treballadors i la comoditat dels usuaris.

El pressupost també contempla una partida de 42.000 euros per a l’arranjament de camins i de 30.000 per a la millora de les piscines municipals.

Un altre aspecte destacat, és que l’Ajuntament preveu suprimir totalment l’endeutament d’aquesta legislatura.

Per altra banda, les obres d’urbanització del Carrer Nou del municipi ja estan en marxa i s’espera que estiguin enllestides al mes de juny. Cal recordar que aquesta actuació servirà principalment per reposar el paviment i l’enllumenat, i condicionar el clavegueram.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.