Contenidors amb identificació d’usuaris a Sidamon

El municipi enceta el pla pilot de tancament de recipients que es portarà a terme també a Vilanova de Bellpuig i El Palau d’Anglesola

Sidamon s’ha convertit aquest dimarts en el primer municipi del Pla d’Urgell que inicia la campanya de tancament de contenidors amb identificació d’usuaris. A partir d’ara tots els usuaris d’habitatges i comerços que portin residus als contenidors de rebuig, envasos lleugers i orgànica, hauran de portar una targeta identificativa del seu domicili o fer servir l’aplicació “CIVIWASTE” que hauran de tenir descarregada al seu mòbil. El mateix passarà a partir del dia 7 de juny a Vilanova de Bellpuig i el del dia 14 de juny al Palau d’Anglesola.

Durant aquest mes de maig s’han repartit targetes i s’han ajudat als usuaris a baixar l’aplicació, als punts informatius dels tres municipis. Pel que fa a l’activació de targetes identificatives i d’aplicacions, de domicilis i comerços, a data d’avui, Sidamon assoleix el 80%, Vilanova de Bellpuig el 74% i El Palau d’Anglesola el 76%.

Del total de les activacions que s’han fet el 72% ha estat amb targetes identificatives i el 28% amb aplicacions. Durant els dies posteriors al dia de tancament de cada municipi, hi haurà punts informatius i educadors ambientals que estaran a la disposició dels usuaris per resoldre tots els dubtes que es puguin plantejar. Precisament, aquest dimecres, dia 1 de juny, està prevista una nova sessió informativa a Sidamon (prop de l’establiment Forn Macià) a les 10:30 hores.

Aquests educadors també aniran passant per les àrees de contenidors per tal d’informar als usuaris com fer servir la targeta i l’aplicació.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.