Contenidors per reciclar les càpsules de cafè usades al Pla d’Urgell 

imatge càpsules

Hi haurà punts de recollida a les deixalleries de Mollerussa i de Castellnou de Seana, a les deixalleries mòbils i a la majoria d’ajuntaments de la comarca 

A partir d’aquest setembre els usuaris ja podran dipositar les càpsules monodosis de cafè usades a diferents punts de recollida, ja que fins ara no n’hi havia cap a la comarca. La implantació d’aquesta nova recollida ha sorgit arran del conveni signat entre el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i Nestlé España SA amb l’objectiu d’evitar que aquest residu, tan habitual a les nostres llars, vagi a l’abocador o es llenci incorrectament al cubell de l’orgànica.

Amb la recollida diferenciada de les càpsules de cafè dels altres residus es facilita el seu posterior reciclatge. A cada punt de recollida hi haurà dos contenidors, un per les càpsules d’alumini i un altre per les de plàstic, amb diferents circuits de reciclatge segons el material. Tot i que el conveni s’ha signat amb Nestlé España SA, als punts de recollida s’hi podran càpsules de totes les marques.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.