Continuïtat a la triple aliança per editar la revista ‘Mascançà’

L’Ajuntament de Mollerussa, el Centre de Recerques del Pla d’Urgell ‘Mascançà’ i l’Arxiu Comarcal seguiran coeditant la revista ‘Mascançà.  Les tres parts han renovat el conveni de col·laboració que els unirà pels anys 2020 i 2021 en l’edició de l’onzè i dotzè número de la revista d’Estudis del Pla d’Urgell, que té com a objectiu la divulgació de treballs vinculats a la comarca en àmbits com les ciències, la història, les arts, les humanitats, entre d’altres.

L’acord especifica que la direcció i cost de la publicació dels pròxims dos números serà compartida a parts iguals entre Centre, Arxiu i l’Ajuntament, que hi col·labora per setè any consecutiu. El consistori però, posa a disposició un màxim de 2.000 euros per cada revista, de les quals se’n farà un tiratge total de 400 exemplars.

Per la seva part, el Centre de Recerques ha assegurat que el conveni és un pas endavant per a la promoció i la protecció de la cultura comarcal. I es que la revista Mascançà es troba referenciada en diferents bases científiques de prestigi i l’edició en línia dels seus articles ha rebut 43.000 visites des de l’any 2010.

Cal recordar, que a finals d’aquest any tindrà lloc el desè aniversari de l’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell. Tot i que l’acte de celebració encara està per definir, la direcció del centre de documentació assegura que, de moment, el suport de l’Ajuntament és el millor regal per commemorar l’efemèride.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.