Creen un premi per finançar projectes esportius impulsats per dones

La Catigat del proper 1 de maig destinarà la seva recaptació solidària per a la iniciativa, que sorgeix conjuntament amb la plataforma Ellas Son De Aquí

El Club Esportiu Catigat i la plataforma Ellas Son De Aqui han arribat a un acord de col·laboració per impulsar un nou premi que finançarà projectes esportius impulsats per dones. El guardó, al qual es pot participar fins a l’agost, reconeixerà les propostes d’esportistes d’arreu del país en tres categories diferents: olímpica, elit i amateur. A més, repartirà un premi especial entre la resta d’iniciatives que no resultin vencedores i que tinguin el seu origen al Pla d’Urgell.

En aquest sentit, la Catigat celebra el pròxim 1 de maig la seva XIII edició després de les dificultats provocades per la pandèmia. La prova ja ha esgotat el 70% del miler d’inscripcions que té disponibles. Hi haurà tres circuits de 45 km, 75 km i 105 km de distància i es mantindrà una modalitat per a nens i nenes. El punt de sortida serà El Plataner de Vila-sana.

Les inscripcions per a la prova estan obertes al web de la Catigat i els projectes esportius es poden presentar al web de la plataforma EllasSonDeAqui.


Informen: Ignasi Gómez i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.